Afspraak boeken
Inloggen
Afspraak boeken
Afspraak boeken

Actie PS. food & lifestyle

"Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun
nieuwe levensstijl beter dan ooit! *

Josien: “In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng en ingewikkeld dieet.
De kilo’s kwamen er daarna vrij snel weer aan en na een halfjaar was ik alweer 7 kilo aangekomen… Ik ontwikkelde een patroon. Na ieder weekend begon ik aan mijn strenge dieet, om vervolgens in het weekend de afgevallen kilo’s weer aan te komen. De 7 kilo ging er dus op deze manier niet af, dat was wel duidelijk”. 


Hanneke: “Ik houd niet van sporten, maar voor de grap zei ik altijd dat ik ‘kampioen jojoën’ was. En zo was het ook! Lijnen kon ik wel, maar het eraf houden lukte me maar zelden. Altijd slopen de kilo’s er naar verloop van tijd weer aan. Ik jojode wat af, super frustrerend én zonde
van de energie.”

Hanneke: “Toen ik eind 2021 niet lekker in mijn vel zat, wilde ik heel graag weer aan de bak. Maar ik kon het niet opbrengen… Wéér dat dieet, wéér die witlof, het kwam inmiddels m’n neus uit. Ik wilde wel iets aan mijn eetpatroon en levensstijl doen en wist inmiddels ook dat ik het kon, maar nu wilde ik écht voor een blijvend resultaat gaan.”

Hanneke: “Mijn man wees mij op het PS. food & lifestyle programma. Zijn collega volgde dit “en ze eet alleen maar lekkere dingen” zei hij. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, want ik hou nu eenmaal van lekker eten. Ik ging op onderzoek uit en besloot ervoor te gaan. Doorslaggevend was voor mij de belofte van een jaar lang nabegeleiding van je coach na het behalen van je doel. Ik dacht: ‘Dit is precies wat ik nodig heb!’.”


Josien: “Hanneke hield mij op de hoogte van het programma. Ze liet me zien wat ze allemaal
mocht eten op een dag: heerlijke gerechten en lekkere tussendoortjes. Ze was enorm enthousiast over het programma en leerde op deze manier een gezond eetpatroon aan. Een programma dat niet alleen goed vol te houden was, maar waarmee ze ook nog eens haar doel kon behalen. Ik voelde aan alles, dit wil ik ook!”

Josien:
“Na een fijn en gratis kennismakingsgesprek ben ik op 2 februari direct begonnen met het PS. food & lifestyle programma. De producten en recepten zijn heerlijk! Mijn gezin eet inmiddels vol enthousiasme mee, dat is een hele fijne bijkomstigheid. Mijn wekelijkse afspraak met mijn coach zorgde ervoor dat ik het makkelijk vol kon houden.”


In balans blijven
Hanneke: “In januari ging ik van start en in mei bereikte ik mijn doel. Ik ben er super blij mee en toch is het voor mij pas echt geslaagd als ik in mei 2023 nog steeds in balans ben. Inmiddels heb ik daar meer vertrouwen in dan ooit. Afgelopen halfjaar heb ik veel geleerd over voeding, ik eet nog steeds weinig koolhydraten en veel eiwitten. Ik weet de juiste keuzes te maken, eet super lekker én eet meer dan ooit. Dat was nog wel mijn grootste eyeopener; ik at dus veel te weinig! De structuur van 6 x per dag eten vind ik nog steeds heel prettig, het geeft houvast”.

Josien: “Inmiddels heb ik ook mijn doel bereikt en doorloop ik nu de stabilisatiefase. Ik heb met name geleerd om bewust te genieten en gezondere keuzes te maken. Dus in plaats van een hele pizza op te eten, pak ik nu een punt pizza en daar geniet ik van. Ook ben ik inmiddels een fan van een groot glas tonic 0% met ijsklontjes en een scheutje Slimpie citroen. Helemaal PS. proof en net zo gezellig als een wijntje! Wat een verademing! Ik kan iedereen PS. food & lifestyle aanraden, dit programma is echt een feestje!”

Is het tijd voor de nieuwe jij? Start vandaag en neem contact met ons op!

* Dit resultaat is persoonsgebonden.

 

De voordelen van PS. food & lifestyle op een rij

Een voedingsplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
Makkelijk en gezond eetpatroon met lekkere gerechten
Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
 

Wij staan voor je klaar!

Wij, Jolanda en Mirella, zijn jouw persoonlijke coaches. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen.  Samen met jou bekijken wij graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is.

Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!  Je kunt je afspraak meteen zelf online inplannen of je vult het formulier hiernaast in. Dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om voeding, beweging, gezondheid & persoonlijke begeleiding. In een ontspannen sfeer helpen wij jou met onze expertise succesvol naar jouw doel!

076 - 5423800[email protected]


Op naar een nieuwe jij?

Maak dan hier jouw afspraak!

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek
bijmirella.nl
KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010
Locatie Prinsenbeek
Proefles aanvragen?
(Voor de proefles vragen wij € 10,- dit bedrag wordt verrekend als jij start.)
Meld je hier aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2022 Gemaakt door Brandways
Algemene voorwaardenPrivacy beleid

CONTACT OPNEMEN?

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

[email protected]

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

www.bijmirella.nl

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

076 - 542 38 00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010

LOCATIE PRINSENBEEK

GRATIS* PROEFLES?

chevron-downtext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram