Afspraak boeken
Afspraak boeken

Team bij Mirella

Even voorstellen...

Mijn naam is Mirella Franken, eigenaresse van Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Hoe het ooit begon?

Nadat ik gestopt was met roken, kreeg ik ook te maken met die vervelende kilo’s. In het begin viel het mee (dacht ik), mijn man en ik hadden nog een vakantie op de planning staan en toen we daarvan terugkwamen paste ‘ineens’ mijn broek niet meer. Herken je dat? Natuurlijk was dat niet ineens, maar gewoon een opstapeling van. Nou, blij werd ik er helemaal niet van, die kilo’s moesten eraf! Maar als je van gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn houdt, maakt dat het afslanken niet bepaald gemakkelijker en ook niet altijd leuker. Er moest een manier zijn die bij mij paste en waar ik me comfortabel mee voelde.

Natuurlijk is het letten op je voeding één ding maar sporten is ook zeker belangrijk. Sporten heb ik altijd gedaan maar ook niet altijd even fanatiek. We weten allemaal dat beweging goed is en zorgt voor (mentale) veerkracht, sterkere spieren, goede darmwerking en versterken van je botweefsel en immuunsysteem. Maar het sporten / bewegen zorgt ook zeker voor je fitheid en moet ook vooral leuk zijn om te doen.

Daarnaast is ontspanning op zijn tijd fijn en heel goed, maar vooral ook belangrijk. Dat is een stukje dat ook bij het leven hoort. Ik werk graag maar ik maak zeker ook tijd vrij voor leuke, mooie en gezellige dingen met familie of vrienden.

Deze ervaringen heb ik vertaald naar hoe ik nu mijn studio run; kleinschalig met hoge kwaliteit en passende service. Cursussen en trainingen blijf ik volgen omdat ik bij wil blijven met kennis om dit vervolgens met onze klanten te delen.

Ik vind het ontzettend leuk om samenwerkingen aan te gaan. Maar allemaal met 1 doel als resultaat en dat is dat jij tevreden bent met wie je bent, lekker in je vel zit en je ‘happy’ voelt.

Het is fijn om klanten te begeleiden en een passend programma aan te bieden, dát is het leveren van maatwerk, want niet iedereen is hetzelfde!
Mirella

Even voorstellen...

Mijn naam is Jolanda, beweegcoach en gewichtsconsulente bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik vind het heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken en heb dan ook al jaren ervaring als beweegcoach. Graag stimuleer en motiveer ik je om je doel te behalen. Mijn opleiding als gewichtsconsulent komt hierbij dan ook goed van pas zodat u ook bij mij terecht kunt voor begeleiding naar een gezond eetpatroon. De persoonlijke begeleiding bij Fit & Welzijn spreekt mij erg aan. Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo! Er hangt een gezellige, warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker. Ik kijk ernaar uit om je te gaan ontmoeten en ondersteunen.
Jolanda

Even voorstellen...

Mijn naam is Rochelle, Orthomoleculair Voedingsadviseur bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik heb al lange tijd interesse in alles wat met voeding, beweging en mindset te maken heeft. Deze 3 begrippen zijn dan ook de sleutel tot een happy healthy lichaam.

Door zelf wat gezondheid struggles te hebben gehad, wist ik dat het anders kon! Het is dan ook verspilde tijd om niet lekker in je vel te zitten. Ik ben me toen gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding. Dit gaat verder als alleen het bestrijden van symptomen die je hebt. De kern van de oorzaak moet namelijk worden aangepakt!

Afspraak boeken
Rochelle

CONTACT OPNEMEN?

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

[email protected]

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

www.bijmirella.nl

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

076 - 542 38 00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010

LOCATIE PRINSENBEEK

GRATIS* PROEFLES?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram