Afspraak boeken
Inloggen
Afspraak boeken
Afspraak boeken

Team bij Mirella

Even voorstellen...

Wie zijn wij?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ontmoet het team van Fit & Welzijn

Wie zijn we? Hoe is Fit & Welzijn ontstaan?

Mirella

Eigenaresse
Inmiddels jaren geleden ben ik gestopt met roken, maar ik kreeg toen ook te maken met die vervelende kilo’s. In het begin viel het mee (dacht ik), mijn man en ik hadden nog een vakantie op de planning staan en toen we daarvan terugkwamen paste ‘ineens’ mijn broek niet meer. Herken je dat? Natuurlijk was dat niet ineens, maar gewoon een opstapeling van! Nou, blij werd ik er al helemaal niet van, die kilo’s moesten eraf! Maar als je van gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn houdt, maakt dat het afslanken niet bepaald gemakkelijker en ook niet altijd leuker. Er moest een manier zijn die bij mij paste en waar ik me comfortabel mee voelde.

Natuurlijk is het letten op je voeding één ding maar sporten is ook zeker belangrijk. Sporten heb ik altijd gedaan maar ook niet altijd even fanatiek. We weten allemaal dat bewegen goed is en zorgt voor (mentale) veerkracht, sterkere spieren, goede darmwerking en versterken van je botweefsel en immuunsysteem. Maar het sporten / bewegen zorgt ook zeker voor je fitheid en moet ook vooral leuk zijn om te doen.

Daarnaast is ontspanning op zijn tijd fijn en heel  goed, maar vooral ook belangrijk! Dat is een stukje dat ook bij het leven hoort. Ik werk graag maar ik maak zeker ook tijd vrij voor leuke, mooie en gezellige dingen met familie of vrienden.

Deze ervaringen heb ik vertaald naar hoe ik nu mijn studio run; kleinschalig met hoge kwaliteit en passende service. Cursussen en trainingen blijf ik, maar ook Jolanda en Rochelle, volgen omdat ik bij wil blijven met onze kennis om dit vervolgens met onze klanten te delen.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om samenwerkingen aan te gaan. Maar wel met 1 doel als resultaat en dat is dat klanten tevreden zijn met wie ze zijn, lekker in hun vel zitten en zich ‘happy’ voelen. Biedt jouw bedrijf een mooie aanvullende meerwaarde voor onze klanten of zijn wij het bedrijf dat een goede aanvulling voor jouw bedrijf kan betekenen? Schroom niet om eens een belletje te plegen!

Het is fijn om klanten te begeleiden en een passend programma aan te bieden, dát is het leveren van maatwerk, want niet iedereen is hetzelfde!

Jolanda

Beweegcoach
Mijn naam is Jolanda, beweegcoach en gewichtsconsulente bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik vind het heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken en heb dan ook al jaren ervaring als beweegcoach. Graag stimuleer en motiveer ik je om je doel te behalen. Mijn opleiding als gewichtsconsulent komt hierbij dan ook goed van pas zodat je ook bij mij terecht kunt voor begeleiding naar een gezond eetpatroon. De persoonlijke begeleiding bij Fit & Welzijn spreekt mij erg aan. Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo! Er hangt een gezellige, warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker. Ik kijk ernaar uit om je te gaan ontmoeten en ondersteunen.

Rochelle

Orthomoleculair Voedingsadviseur
Mijn naam is Rochelle, partner van  Bewegingsstudio Fit & Welzijn. 

In 2020 ben ik begonnen aan de opleiding orthomoleculaire voedingsleer. Sindsdien ben ik gestart met mijn eigen praktijk en houdt geregeld consulten in de studio bij Mirella.

Ik ga samen met jou aan de slag om jouw lichaam weer terug in balans te brengen en dit door middel van voeding en lifestyle advies met aanvulling van eventuele supplementen. Hierdoor krijg je weer een balans tussen geest en lichaam. Elk lichaam is uniek en krijgt dan ook een passend advies en eigen plan van aanpak.

Ook ik leer elke dag een beetje bij en zal ik mijn kennis nog uitbreiden. 

Door zelf wat gezondheid struggles te hebben gehad, wist ik dat het anders kon! Het is dan ook verspilde tijd om niet lekker in je vel te zitten. Ik ben me toen gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding. Dit gaat verder als alleen het bestrijden van symptomen die je hebt. De kern van de oorzaak moet namelijk worden aangepakt! Zullen we samen aan de slag gaan om jou weer een gelukkig en gezond lichaam te geven? Ik adviseer en denk graag met je mee. 

Pieter

Stress en Burnout specialist
Heey, ik ben Pieter, 

partner van Bewegingsstudio Fit & Welzijn.
Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun welzijn te vergroten en meer uit het leven te halen.

Nadat mijn leven plots op zijn kop stond doordat ik in een burn-out kwam en gezondheidsproblemen kreeg ben ik heel mijn leven onder de loep gaan nemen. Hoe ga ik om met mijn gezondheid, waar komen mijn klachten vandaan, waarom raken bepaalde dingen mij en waarom reageer ik soms op een bepaalde manier en wat zit daar onder. Wat wil ik eigenlijk met mijn leven, waar word ik gelukkig van?
Vanuit deze vragen en mijn persoonlijke reis is mijn passie en werk als coach ontstaan en ben ik mijn eigen coachbedrijf gestart.

Zo ben ik in 2020 een trainee ship gestart bij re-integratie bedrijf (en hier later als coach gaan werken) gericht op het helpen van mensen die arbeidsongeschikt zijn geraakt. En ben ik de tweejarige geaccrediteerde studie tot Holistisch coach en Leefstijl coach gaan volgen.

In samenwerking met Bewegingsstudie Fit en Welzijn biedt ik begeleiding bij stress, burn-out en langdurige vermoeidheid (eventueel in combinatie met vage klachten).
Graag help ik jou op weg naar meer welzijn en levensgeluk!
Afspraak boeken

Even voorstellen...

Mijn naam is Mirella Franken, eigenaresse van Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Hoe het ooit begon?

Nadat ik gestopt was met roken, kreeg ik ook te maken met die vervelende kilo’s. In het begin viel het mee (dacht ik), mijn man en ik hadden nog een vakantie op de planning staan en toen we daarvan terugkwamen paste ‘ineens’ mijn broek niet meer. Herken je dat? Natuurlijk was dat niet ineens, maar gewoon een opstapeling van. Nou, blij werd ik er helemaal niet van, die kilo’s moesten eraf! Maar als je van gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn houdt, maakt dat het afslanken niet bepaald gemakkelijker en ook niet altijd leuker. Er moest een manier zijn die bij mij paste en waar ik me comfortabel mee voelde.

Natuurlijk is het letten op je voeding één ding maar sporten is ook zeker belangrijk. Sporten heb ik altijd gedaan maar ook niet altijd even fanatiek. We weten allemaal dat beweging goed is en zorgt voor (mentale) veerkracht, sterkere spieren, goede darmwerking en versterken van je botweefsel en immuunsysteem. Maar het sporten / bewegen zorgt ook zeker voor je fitheid en moet ook vooral leuk zijn om te doen.

Daarnaast is ontspanning op zijn tijd fijn en heel goed, maar vooral ook belangrijk. Dat is een stukje dat ook bij het leven hoort. Ik werk graag maar ik maak zeker ook tijd vrij voor leuke, mooie en gezellige dingen met familie of vrienden.

Deze ervaringen heb ik vertaald naar hoe ik nu mijn studio run; kleinschalig met hoge kwaliteit en passende service. Cursussen en trainingen blijf ik volgen omdat ik bij wil blijven met kennis om dit vervolgens met onze klanten te delen.

Ik vind het ontzettend leuk om samenwerkingen aan te gaan. Maar allemaal met 1 doel als resultaat en dat is dat jij tevreden bent met wie je bent, lekker in je vel zit en je ‘happy’ voelt.

Het is fijn om klanten te begeleiden en een passend programma aan te bieden, dát is het leveren van maatwerk, want niet iedereen is hetzelfde!
Mirella

Even voorstellen...

Mijn naam is Jolanda, beweegcoach en gewichtsconsulente bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik vind het heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken en heb dan ook al jaren ervaring als beweegcoach. Graag stimuleer en motiveer ik je om je doel te behalen. Mijn opleiding als gewichtsconsulent komt hierbij dan ook goed van pas zodat u ook bij mij terecht kunt voor begeleiding naar een gezond eetpatroon. De persoonlijke begeleiding bij Fit & Welzijn spreekt mij erg aan. Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo! Er hangt een gezellige, warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker. Ik kijk ernaar uit om je te gaan ontmoeten en ondersteunen.
Jolanda

Even voorstellen...

Mijn naam is Rochelle, Orthomoleculair Voedingsadviseur bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik heb al lange tijd interesse in alles wat met voeding, beweging en mindset te maken heeft. Deze 3 begrippen zijn dan ook de sleutel tot een happy healthy lichaam.

Door zelf wat gezondheid struggles te hebben gehad, wist ik dat het anders kon! Het is dan ook verspilde tijd om niet lekker in je vel te zitten. Ik ben me toen gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding. Dit gaat verder als alleen het bestrijden van symptomen die je hebt. De kern van de oorzaak moet namelijk worden aangepakt!

Afspraak boeken
Rochelle
Kapelstraat 10 B Prinsenbeek
bijmirella.nl
KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010
Locatie Prinsenbeek
Proefles aanvragen?
(Voor de proefles vragen wij € 10,- dit bedrag wordt verrekend als jij start.)
Meld je hier aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 Gemaakt door Brandways
Algemene voorwaardenPrivacy beleid

CONTACT OPNEMEN?

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

[email protected]

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

www.bijmirella.nl

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

076 - 542 38 00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010

LOCATIE PRINSENBEEK

GRATIS* PROEFLES?

chevron-downtext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram