Afspraak boeken
Afspraak boeken

Beter inzicht in je gezondheid

Ik had mijzelf als doel gesteld om voor mijn 60ste verjaardag 20 kg af te vallen en dat is ruimschoots gelukt!

“In december 2017 werd ik in het ziekenhuis opgenomen met een hersenvliesontsteking. Na een lang ziekbed en interne revalidatie mocht ik weer naar huis. Door de hoeveelheid medicatie, de bijwerkingen hiervan en het moeizame bewegen nam ik ontzettend toe in gewicht. Stoppen met medicatie was geen optie maar ondertussen zat ik als gevolg van het overgewicht niet meer lekker in mijn vel.

Ik werd door iemand getipt over PS. food & lifestyle. Voordat ik me zou bedenken heb ik meteen een afspraak gemaakt met een coach bij mij in de buurt, Mieke. Na een lang gesprek met haar, heb ik besloten om te starten met het PS. food & lifestyle programma. Mijn coach gaf mij, mede door haar medische achtergrond, het vertrouwen dat ik op een gezonde manier mijn doel zou gaan bereiken en dat we samen op weg gingen naar een gezonde levensstijl.” 

Een regelmatig eetpatroon

“Ik ben begonnen met het starterspakket. Zo leerde ik veel producten kennen en kon ik volop variëren. Ik had meteen resultaat en dat gaf me vertrouwen. Mieke was altijd zo enthousiast dat ik steeds meer begon te geloven dat ik mijn doel echt zou kunnen bereiken.

Met het kookboek en de recepten van de site maak ik heerlijke gerechten. Gezond eten ging niet eerder zo gemakkelijk als nu. Mijn nieuwe levensstijl heb ik snel kunnen toepassen en ik houd het prima vol. Ik eet heel gevarieerd en er is voldoende keuze (ook voor vegetariërs). Ook is alles heel eenvoudig toe te passen.

Ik heb nu vijf à zes eetmomenten op een dag waardoor ik voldoende eet. Ik ben nu niet meer zo gefocust op eten. Een regelmatig eetpatroon is echt een leermoment voor me geweest en daar voel ik me prettig bij. Ik ben nu niet meer gefocust op eten. Ik weet binnen welke kaders ik me kan bewegen en dat geeft rust. Ik sta zelfs niet meer op de weegschaal.”

De nieuwe en oude ‘ik’

“Tijdens fase 1 is het wekelijkse contact met je coach heel belangrijk. De relatie met je coach is naar mijn mening een hele belangrijke succesfactor. Bij vragen en onzekerheden was er altijd ruimte om dit te bespreken, hierdoor heb ik geen obstakels ervaren tijdens het PS. food & lifestyle programma.

Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik weer gewoon kan eten zonder hiervan aan te komen. Door het wekelijkse contact en weegmoment werd dit bevestigd. Ik ben weer van mezelf gaan houden! Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik beter accepteren wat ik heb en ben ik trots op wat ik zie. Ik durf mezelf weer te laten zien!

Toen ik vorig jaar in november bij Mieke aanklopte zat ik echt in een dip. En nu, een jaar later, voel ik me geweldig! Deze fotoshoot is echt ‘een kerst op de taart’ voor wat ik bereikt heb.”

In balans blijven

“Ik ben nu bezig met de laatste fase van het PS. food & lifestyle programma waarin ik leer in balans te blijven. Dat voelt nog even onzeker maar Mieke helpt mij hier doorheen. Het lukt me steeds beter om met sociale gelegenheden om te gaan en ook daarbinnen verantwoorde keuzes te maken. En pak ik wel een keer (iets te veel) lekkers, dan zorg ik er gewoon de volgende dag voor dat ik weer wat meer oplet. Dat gaat prima! 

Inmiddels sport ik ook regelmatig, waarvan één keer per week bij Mieke en PowerWalken we samen door het mooie Limburgse landschap. Wie had dit negen maanden geleden kunnen denken!

Ik had mijzelf als doel gesteld om voor mijn 60ste verjaardag 20 kg af te vallen en dat is ruimschoots gelukt! Ook op gewicht blijven gaat me nu al een aantal maanden heel goed af. Mijn gezonde eetpatroon is echt een gewoonte voor me geworden, en ik vind het helemaal niet lastig om me hier aan te houden.”

Start in januari 2022 met het PS. food & Lifestyle programma en jij krijgt per week 1 gratis product en dat 4 weken lang!

Om te zorgen dat je meteen goed aan de slag kunt, krijg je bij aanschaf van het startpakket ook nog eens een mooie waterfles cadeau!

Én je kunt met je afgevallen kilo's ook nog eens geld besparen. Val jij in januari bijv. 5,7 kg af, dan krijg je 5,7% korting op je eerste aankoop in februari. 

Als dat geen motivatie geeft!

 

De voordelen van PS. food & lifestyle op een rij

Een voedingsplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
Lekkere producten en makkelijke recepten
Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 

Wij staan voor je klaar!

Wij, Jolanda en Mirella, zijn jouw persoonlijke coaches. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen.  Samen met jou bekijken wij graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is.

Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Ben je enthousiast geworden? Je kunt je afspraak voor dit adviesgesprek meteen zelf online inplannen of je vult het formulier hiernaast in.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om voeding, beweging, gezondheid & persoonlijke begeleiding.
In een ontspannen sfeer helpen wij jou met onze expertise succesvol naar jouw doel!

076 - 5423800[email protected]

Meld je hier aan voor een gratis adviesgesprek en wij nemen snel contact met je op!

CONTACT OPNEMEN?

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

[email protected]

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

www.bijmirella.nl

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

076 - 542 38 00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010

LOCATIE PRINSENBEEK

GRATIS* PROEFLES?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram