Afspraak boeken
Inloggen
Afspraak boeken
Afspraak boeken

Sportschool Lage Zwaluwe
Eat well, look good & feel great!

Afvallen, je leefstijl verbeteren of misschien heb jij te maken met andere (lichamelijke) klachten die je aan wilt pakken? En hoe combineer je dat in je drukke agenda? Wij begrijpen dat heel goed bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn en daarom bereik jij bij ons met minimale inspanning een maximaal resultaat. Hiervoor werken wij met diverse specialisaties zoals het sporten in infrarood warmtecabines, PS Food & Lifestyle, Benfit programma, orthomoleculair voedingsadvies, lymfetherapie en diverse speeksel- en bloedtesten. We helpen je graag op weg naar een gezonde leefstijl, maar wel één die bij jou past. En dat doe jij natuurlijk niet alleen, maar dat doen we samen!  Sportschool Lage Zwaluwe.
Afspraak boeken
Lees hier meer

Gezondheid

Een gezonde buitenkant, begint aan de binnenkant.

Beweging

Actief bewegen in een infrarood warmtecabine met een persoonlijk programma.

Voeding

Wij adviseren je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht.

Begeleiding

Samen met jou bekijken we wat het beste bij je past door onze persoonlijke begeleiding.

Hoe werken we bij bewegingsstudio Fit & Welzijn?

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn kom je niet zomaar terecht in een afslankstudio of fitnesscentrum, maar op een fijne plek waar jij je snel thuis voelt. Onze voeding- en lifestylestudio is gelegen in Prinsenbeek (Breda). Man, vrouw, jong en oud kan bij onze Bewegingsstudio terecht om samen te werken aan de beste versie van jezelf! Want hoe fijn is het als jij weer lekker fit en energiek in je vel zit? Dat zie je, dat voel je én dat straal je uit!

Soms weet je niet zo goed waar je moet beginnen om resultaten te boeken. Daar helpen wij je graag bij! Onze focus ligt op jouw persoonlijke begeleiding in voeding, leefstijl en bewegen. We leggen de mogelijkheden graag aan je uit zodat wij samen met jou kunnen bekijken wat haalbaar is in je dagelijkse leven. Daarnaast willen wij graag dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen en geen last hebben van een schaamtegevoel. We werken met diverse specialisaties en kijken samen hoe we jouw traject gaan inzetten.

Wil je met ons kennis maken en bespreken wat wij voor je kunnen doen? Boek een vrijblijvend informatiegesprek in of boek jouw proefles in de infrarood warmtecabine. Dit kun je regelen via onze online agenda, maar natuurlijk zijn we ook bereikbaar via de telefoon, email of Whatsapp. Zien we je snel? Sportschool Lage Zwaluwe.

Eat well, look good & feel great!

Gezonde groet, Mirella
Lees hier meer

Wat zijn de mogelijkheden bij Fit & Welzijn?

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om voeding, beweging, gezondheid & persoonlijke begeleiding. In een ontspannen sfeer helpen wij jou met onze expertise succesvol naar jouw doel!

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om voeding, beweging, gezondheid & persoonlijke begeleiding.
In een ontspannen sfeer helpen wij jou met onze expertise succesvol naar jouw doel!

Bewegingsstudio Fit & Welzijn!

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn werken we met verschillende programma’s op het gebied van sport, voeding en figuurcorrectie. Man, vrouw, jong en oud kan bij ons om diverse redenen terecht om te sporten in onze infrarood warmtecabines, af te slanken met ons voedingsprogramma PS. Food & Lifestyle, blokkades van lymfen door te meten en lymfedrainage te laten doen of voor de cryolipolyse-behandeling (vet bevriezing). Je kunt ook kiezen voor een combinatie, uiteraard adviseren wij jou hierbij.

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn staat persoonlijke, professionele begeleiding centraal en is gevestigd in Prinsenbeek. Bij Mirella kom je niet zomaar terecht in een afslankstudio of fitnesscentrum, onze studio is juist wat kleiner, knus en gezellig, waardoor iedereen zich hier snel thuis voelt.

Leeftijd en figuur spelen bij ons geen rol. Wij zijn er om je te helpen bij het halen van jouw doel en om er samen met jou voor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Werken aan je lichaam en jouw gezondheid is Bij Mirella persoonlijke aandacht voor ieders verhaal! Laat jezelf weer stralen!
Afspraak boeken

Eat well, look good & feel great!

Aanmelden Nieuwsbrief Fit & Welzijn BijMirella
Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, geef jij toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws, informatie en aanbiedingen van Fit en Welzijn in de nieuwsbrief en online beter aan te laten sluiten op jouw persoonlijke interesses.

Meld je aan om onze nieuwsbrieven te ontvangen!
Kapelstraat 10 B Prinsenbeek
bijmirella.nl
KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010
Locatie Prinsenbeek
Proefles aanvragen?
(Voor de proefles vragen wij € 10,- dit bedrag wordt verrekend als jij start.)
Meld je hier aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 Gemaakt door Brandways
Algemene voorwaardenPrivacy beleid

CONTACT OPNEMEN?

Kapelstraat 10 B Prinsenbeek

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

[email protected]

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

www.bijmirella.nl

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

076 - 542 38 00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

KvK-nummer: 50691775
Datum inschrijving: 27-08-2010

LOCATIE PRINSENBEEK

GRATIS* PROEFLES?

chevron-downarrow-righttext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram